Monday, March 9, 2009

Not all who wander are lost

Tonight, Diary, I'm going to try something different. Instead of writing to you after an evening of psychosis, I'm going to write to you while it's happening. Maybe someday someone will read this and understand what Hell is.

So here I sit. The curtains are drawn, the TV is off, and it's just me and you. I have my computer in my lap, there's a drink on the table, and I'm ready. Let's see what happens.

I just did it.

My head is exploding. I...

I feel like throwing up.

Now I know what I hear isn't there.
There is someone...
it's...

3 comments:

 1. Jag vet inte alls vad jag ska säga, men jag känner att jag kan inte lämna den här sidan förrän jag har visat... något. Jag tycker du är modig.. Det kanske låter konstigt, men att låta människor få läsa om hur ditt helvete egentligen ser ut, det är modigt. Sen ville jag ju skriva något som gör att det känns lättare, men det var ju det där hur man får något sånt här att bli lättare... Jag vill göra så mycket, du vet inte.. Det låter kanske konstigt, jag är ju en människa som inte känner dig, men jag önskar verkligen jag kunde göra något. Jag tackar dig än en gång för att jag får följa ditt liv.

  Ja, jag kom ju inte fram till vad jag ville skriva, för allt jag vill säga känns som blasé... Men jag hoppas ändå att jag har visat att jag bryr mig, vilket kanske är konstigt. Men jag bryr mig, och jag tror inte jag är den enda.

  ReplyDelete
 2. Jag är glad att någon bryr sig om att läsa det :)

  ReplyDelete
 3. Jag är glad att jag får chansen att läsa det :)

  ReplyDelete